REGIONÁLIS KUTATÁSOK INTÉZETE

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI TUDOMÁNYOS OSZTÁLY

English | Oldaltérkép | Bejelentkezés

ÚSZT PÁLYÁZATOK

Hazai kutatások

NETINNOV - A kapcsolathálózatok innovációra gyakorolt hatása, a gazdasági együttműködések területi és ágazati különbségei a hazai KKV szektorban. (Megbízó: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal) 2009-2011.

Duna stratégiával összefüggő háttéranyagok készítése (Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium) 2010.

A Duna menti fejlesztési irányok a folyóparti államokban. (Megbízó: Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium) 2009.

Interreg IIIA 2004-2006 programértékelés. (Megbízó: VÁTI Kht.) 2009.

A régiók lehetséges szerepének vizsgálata az innovációban és a kutatás-fejlesztésben. (Megbízó: Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium) 2008.

A magyarországi Felső-Duna szakasz fejlesztési kérdései. (Megbízó: Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium) 2008.

A határ menti városok funkcióinak és vonzáskörzetének átalakulása a határok szerepének megváltozása, ill. az EU bővítés után a Kárpát-medencében. (Finanszírozó: Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok) 2008.

Indikátorok tervezése, mérése és teljesítése - elemzés és módszertan készítése a Regionális Operatív Program (ROP) hatékonyságjavítását célzó értékelő tanulmányhoz.. (Megbízó: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) 2007.

Határ menti stratégiai tanulmány. (Megbízó: Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium) 2007.

Településhálózat-fejlesztési koncepció. (Megbízó: Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium) 2007.

Az átmenet önkormányzati gazdálkodása. (Finanszírozó: Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok) 2007.

Magyarország szerepvállalási lehetőségei a kelet-, közép- és délkelet-európai területfejlesztési együttműködésekben. (Megbízó: Országos Területfejlesztési Hivatal) 2006.

Felsőfokú oktatási intézmények, kutatási technológiai együttműködések lehetséges irányai a közép-európai térségben. (Megbízó: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) 2006.

A Duna komplex program - nemzetközi kitekintés. (Megbízó: Országos Területfejlesztési Hivatal) 2006.

A Tisza komplex program - nemzetközi kitekintés. (Megbízó: Országos Területfejlesztési Hivatal) 2006.