KÖZGAZDASÁG- ÉS REGIONÁLIS TUDOMÁNYI KUTATÓKÖZPONT

REGIONÁLIS KUTATÁSOK INTÉZETE

English | Oldaltérkép | Bejelentkezés

VEZETŐ HÍREK

ÚSZT PÁLYÁZATOK

COST Empower-SE projekttalálkozó

A találkozón Európa 33 országából 93 kutató, szakértő vett részt. Intézetünket Mihály Melinda, a békéscsabai kutatócsoport tudományos segédmunkatársa képviselte. Az MTA KRTK-t a poszter-pitch szekcióban Mihály Melinda (tudományos segédmunkatárs, MTA KRTK RKI Békéscsaba), Molnár György (tudományos főmunkatárs, MTA KRTK KTI) és Havas Attila (tudományos főmunkatárs, MTA KRTK KTI) képviselte az alábbi poszterekkel:

Molnár György, Havas Attila: Tackling marginalisation with a complex approach

Kovács Katalin, Mihály Melinda, Rácz Katalin és Velkey Gábor: Beyond the economic dimension - social and environmental impact of a Producer Organisation

 

A szervezők köszönik a stakeholder panel résztvevőinek, Jakab Áronnak (IFKA, Fruit of Care), Fábián Sárának (Amigos) és Tóth Laurának (NESsT), hogy betekintést nyújtottak a nemzetközi résztvevőknek a társadalmi vállalkozások magyarországi helyzetébe; a poszter-pitch szekció résztvevőinek, hogy bemutatták a társadalmi vállalkozásokat érintő magyar kutatásokat; a nemzetközi előadóknak ország tanulmányaik és összehasonlító fejezeteik bemutatását; valamint a World Café 14 facilitátorának közreműködését.

Hamarosan publikálásra kerülnek a konferencián bemutatott poszterek és egy a konferencia eseményeit összefoglaló “stakeholder brief”. Addig is olvasható Nadia Johanisova, az egyik nemzetközi résztvevőnk élménybeszámolója, valamint az érdeklődők számára további információk érhetők el a COST Empower-SE projektről.